Selecteer een pagina

28 FEBRUARI 2018

Donderdagavond 22 februari was Durft te vragen: op de stip met zo’n 45 ondernemers en andere geïnteresseerden te gast in het innovatieve Zolderpark te Beuningen.De ondernemers van onze partner de Movements Group die er gehuisvest zijn, verzorgden niet alleen de avond, maar trapten er tevens met de officiële opening van de eerste RvN@Hub af. De Movements Group faciliteert de hub waar RvN@ geïnteresseerden elke donderdag van 10.00 tot 12.00 binnen kunnen lopen om met de beweging kennis te maken. Binnenkort gaan er ook andere ondernemers en een LABteam aan de slag waardoor de hub ook vaker open zal zijn.

Daarna was het de beurt aan Nils Roemen die drie projecten op de stip uitnodigden om hulpvragen te stellen. De gemene deler van de projecten is dat ze zich op het gebied van vitaliteit begeven. Dit waren de projecten en hulpvragen:

Silver Valley (Fieke Snijders): “Wie kent er mensen die ons projectteam in de uitvoering kunnen steunen?” + “Wie kan ons aan technologische oplossingen bieden die ons kunnen helpen om de mensen in de wijk te verbinden?”

Kenniscentrum Zelfstandig Wonen (Ronny Hendrikx en Fons Mentink): “Wij zoeken zoeken een centrale locatie in Beuningen en kennis over het vaststellen van het beste (levens)moment om met de doelgroep in gesprek te gaan.

Age Friendly Region (nieuw project Carlijn Scheijmans): “Wij zijn op zoek naar nieuwe teamleden. Wie komt ons versterken en helpen met de opzet van het project?”.

Alle drie ontvingen ze veel hulp, contacten en concrete voorstellen uit de zaal. Daarna ging het woord nog even kort naar Han Engberts van het project De Kracht van Diversiteit die de kracht van RvN@ nog maar eens onderstreepte met de constatering dat de beweging je in contact met nieuwe mensen, frisse ideeën en concrete ondersteuning brengt.  Daarna volgde de netwerkborrel waar er meer nieuwe verbindingen gelegd werden.

Kan jij de projecten verder helpen of wil je met de aanwezigen in contact komen? Mail ons op secretariaat@rvnhub.nl

Foto’s door Walter Janssen Fotografie Wijchen